Velkommen til min gjestebok.

Det er hyggelig om dere legger igjen noen ord her
Skrevet av Anita Øvereng , 6. mar, 2014
Hei..så fin side du har.. Leit med din Boston, ble rørt til tårer her.. Jeg har også Boston fra Eli bjørklund..lille venns isadora..fått en valpe kull på henne,beholdt en tispe fra deg kullet.. Eli ringte meg for 3,5 år siden, hadde en valp som skulle bli hilmars etter kommer, Malvin.. Men han passa dessverre ikke inn blandt Eli sine hunder.og vi fikk kjøpe han og han er verdens beste:) så heldige oss nå med 3 flotte Boston.,
E-post:
Skrevet av Selina Strømberg, 22. feb, 2014
I got a nice website to see here. The joy of the animals comes across wonderfully. A few more photos I would have liked me.
Continued joy and success in this wonderful hobby wants Nanne
Skrevet av Kristin, 5. jan, 2014
Hei Kim
Så flott side du har. Jeg kjenner ingen menneske som gir av seg selv til dyrene slik du gjør. Du har et hjerte av gull, en godhet og varme ovenfor alle dyr. Er såå glad i deg. Husker deg og alle hundene fra tiden på Tøyen. Du ruvet godt i nærmiljø, selv om du selv er liten av str. Stor klem fra Kristin
E-post:
Skrevet av ima lund, 1. jan, 2014
hei kim
så flott hjemmeside du har fått deg :-)
synd vi ikke holdt kontakten, men tenkt på deg mange ganger
husker jeg møtte deg og flokken i torshovdalen. jeg var omtrent midt i dalen når du slapp antonio og det var strak sprint rett i fanget mitt. passet alice en del og fikk senere overta fleur. som jeg fremdeles savner sterkt.
livet uten hund er kjipt.
E-post:
Skrevet av mvh anita, 26. mar, 2013
Hei,jeg var så heldig å få kjøpe lille venns Hilmar, han bor nå i Drammen sammen med en boston jente fra gostuen og en weimaraner. Han er en fantastisk god gutt som stjeler hjerte til alle han møter så han er etter din Favoritt Camaro.Vi er hele familien helt forelsket i denne flotte rasen.
E-post:
Skrevet av Karin Thomassen, 28. jan, 2013
Hei Kim . Så herlig og nytt dette var. Riktig flott .Koser meg skikkelig når jeg ser på dine bilder av hunder . Alltid så koselig når vi er hos deg og gleder oss til vi treffes igjen. Klemmer fra oss til deg.Hilsen Karin, Reidar og Nicky.
E-post: