Velkommen til min gjestebok.

Det er hyggelig om dere legger igjen noen ord her

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Monica, 12. apr, 2015
Så stas med flere bilder! :) Vakre! :)
Hilsen Monica og Melvin.
E-post:
Skrevet av Monica, 6. apr, 2015
Hei :-)
Så spennende å se de første bildene av valpene :-)
Nå gleder vi oss veldig til å hilse på disse vakre søte små etter hvert!
Hilsen Melvin og Monica.
E-post:
Skrevet av Sidsel Torstensen, 20. jan, 2015
Hei igjen
Har vært inne og sett på din hjemmeside igjen. Alltid veldig godt å lise for sjelen og se flotte tibber. Jeg ser fram til et nytt kull.
E-post:
Skrevet av Irene, 5. jan, 2015
Hej.Varit in och kollat på din hemsida,fina hundar.Synd att inte jag också hade valpar nu för då hade jag köpt en b/t tik.Linjerna är ju väldigt intressanta,ska bli spännande att följa dem.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Gunn Rusten, 13. des, 2014
Hei Kim!
Lenge siden sist! Det var vi som kjøpte nydelige Fabian av deg i 2006! Far: Stephano og mor Alicia.
Det har vært en sann glede fra første stund vi så ham og fikk kjøpe ham. Men vonde ting har skjedd i Fabian og mitt sitt liv, men vi 2 holder sammen i tykt og tynt, og jeg er så redd for den vakre gode gutten min.
Det var jo min datter, Carina, som stod som eier av Fabian. Hun ble drept på Utøya og både Fabian og jeg mistet fotfestet i livet vårt. Han sørget så vanvittig at jeg var redd jeg ikke ville klare å redde ham, han verken spiste eller drakk på over 2 uker. Jeg var sammen med ham døgnet rundt, gikk aldri fra ham og var veldig obs på at han ikke skulle glemmes i alt det vonde. Sakte men sikkert kom han seg litt og ting ble litt bedre. Det ble FOR vondt å være i Oslo og vi kjøpte oss ny leilighet ved sjøen på Larkollen, og her bor vi og trives vi. Jeg har blitt hjemmeværende pga helseproblemer og vi går lange turer hver dag.
Ringte deg noen ganger etter at vi mistet Carina, ville fortelle deg det, men kom aldri frem på telefonen.
Ser at du har flyttet til Hedemark til en idyllisk plass. Og at du fremdeles holder på med oppdrett :-) det er jo fantastisk!
Har forsøkt å legge ut på tibbesiden på Facebook, om det finnes noen der ute som har kullsøsken til Fabian, men ikke funnet noen så langt.
Hadde vært hyggelig å hilse på deg igjen en gang.
Stor klem fra Fabian og Gunn
E-post:
Skrevet av Elin Nøstdal, 6. des, 2014
Hei,har du en tispe ledig,har en tispe Brigth & bridle 0 talk 0 action kjøpt av sussane Garvik snart to år opprinelig oppdrettet av janne Simonsen,ville ha henne til kos og lekkammerat til min tispe
Skrevet av Kim, 22. okt, 2014
Hei :) og takk for hyggelige meldinger. :) Jeg kan fortelle at jeg har har parret Charmen ( boston terrier,) og håper at hun har tatt seg. ( boston terrier )

Skrevet av Sidsel Torstensen, 23. sep, 2014
Hei ! Nå er jeg igjen inne på din hjemmeside for å se på bilder av tibber. Mistet vår Max i april og ønsker ny hund. Venter på å lese her eller høre fra deg om du har kull på gang. Kan også være interessert i omplassering om hunden er ung.
E-post:
Skrevet av Silje, 23. apr, 2014
Hei! Lurer på om du har noen planlagte kull på gang, eller valper som trenger et nytt hjem? Vurderer også omplassering dersom det er en voksen boston som trenger nytt hjem. Har hatt hund hele livet, og merker nå at det er veldig tomt uten en firbent venn å tilbringe fritiden sammen med etter at min forrige vesle gikk bort. Håper på tilbakemelding :)
E-post:
Skrevet av Anita Øvereng , 6. mar, 2014
Hei..så fin side du har.. Leit med din Boston, ble rørt til tårer her.. Jeg har også Boston fra Eli bjørklund..lille venns isadora..fått en valpe kull på henne,beholdt en tispe fra deg kullet.. Eli ringte meg for 3,5 år siden, hadde en valp som skulle bli hilmars etter kommer, Malvin.. Men han passa dessverre ikke inn blandt Eli sine hunder.og vi fikk kjøpe han og han er verdens beste:) så heldige oss nå med 3 flotte Boston.,
E-post:
Skrevet av Selina Strømberg, 22. feb, 2014
I got a nice website to see here. The joy of the animals comes across wonderfully. A few more photos I would have liked me.
Continued joy and success in this wonderful hobby wants Nanne
Skrevet av Kristin, 5. jan, 2014
Hei Kim
Så flott side du har. Jeg kjenner ingen menneske som gir av seg selv til dyrene slik du gjør. Du har et hjerte av gull, en godhet og varme ovenfor alle dyr. Er såå glad i deg. Husker deg og alle hundene fra tiden på Tøyen. Du ruvet godt i nærmiljø, selv om du selv er liten av str. Stor klem fra Kristin
E-post:
Skrevet av ima lund, 1. jan, 2014
hei kim
så flott hjemmeside du har fått deg :-)
synd vi ikke holdt kontakten, men tenkt på deg mange ganger
husker jeg møtte deg og flokken i torshovdalen. jeg var omtrent midt i dalen når du slapp antonio og det var strak sprint rett i fanget mitt. passet alice en del og fikk senere overta fleur. som jeg fremdeles savner sterkt.
livet uten hund er kjipt.
E-post:
Skrevet av mvh anita, 26. mar, 2013
Hei,jeg var så heldig å få kjøpe lille venns Hilmar, han bor nå i Drammen sammen med en boston jente fra gostuen og en weimaraner. Han er en fantastisk god gutt som stjeler hjerte til alle han møter så han er etter din Favoritt Camaro.Vi er hele familien helt forelsket i denne flotte rasen.
E-post:
Skrevet av Karin Thomassen, 28. jan, 2013
Hei Kim . Så herlig og nytt dette var. Riktig flott .Koser meg skikkelig når jeg ser på dine bilder av hunder . Alltid så koselig når vi er hos deg og gleder oss til vi treffes igjen. Klemmer fra oss til deg.Hilsen Karin, Reidar og Nicky.
E-post:
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE