Noe å tenke på ved anskaffelse av valp

Alle valper som jeg selger ,legger jeg vekt på at de som henvender seg til meg,ønsker å gi valpen et godt hjem for livet. Et hjem hvor hundens behov for å få et fullverdig liv blir ivaretatt. Det være seg kontakt,sosialisering,opplevelser og turer.
Jeg ønsker at dere sender en mail hvor dere forteller litt om dere selv,hvordan dere bor ,jobb ,og hvordan dere har lagt opp tid til å få en liten venn i huset.

 Valpene vokser opp i nær kontakt med mennesker i vår familie, og vi prøver å gjøre de mest mulig rustet til hva de må forholde seg til i en ny familie.De får også mye nærkontakt og kos.
 Når en valp kommer inn i familien bør man ha tilrettelagt seg fritid ,slik at man har god tid til å bli kjent med valpen ,og slik at den blir godt integrert i familien ,før man trener på at den skal være litt alene hjemme etterhvert.

Man må også huske på at den ofte må ut,for å gjøre fra seg ,og den skal ha 4 måltider når den er liten. God sosialiseringstrening , og la den få oppleve litt og bli trygg på det den må forholde seg til i hverdagen er viktig.


Og husk ....selv når den blir voksen ,skal man bruke mye tid på den ,ta den med ,og være sammen med den ,hjemme ,på turer, i trening mm.

En " tibbe" som blir værende mye alene ,og ikke får være en del av familien blir en "ulykkelig tibbe". Alt er en prioritering.Og har man en hund ,skal det være en av hoved prioriteringene .Dette er noe man skal tenke over ,og være ærlig med seg selv ,når man vil anskaffe seg en liten venn.

Videre forlanger jeg at man forsikrer valpen / hunden, slik at den alltid kan å den hjelpen den trenger når noe skjer .

Veterinærutgifter kan bli fryktelig dyrt, og de fleste har normalt ikke råd til å bla opp firesifrede beløp, som det godt kan bli om uhellet er ute.